Margila logo

Over Luc Quadackers

 

Dr. Luc Quadackers heeft een wetenschappelijke achtergrond van twintig jaar en een decennium ervaring bij een van de Big Four accountantsfirma’s. Luc heeft een ruime ervaring in schrijven, onderzoeken, onderwijzen en begeleiden op het gebied van accounting, assurance en corporate governance. In de accountantspraktijk heeft Luc zich vooral bezig gehouden met het naar buiten brengen van kennisleiderschap in de vorm van artikelen, columns, scans, workshops en brochures. Wetenschappelijk heeft Luc een voorliefde voor de psychologie van besluitvorming en de rol die een skeptische houding daarin speelt.


Luc schrijft al meer dan twintig jaar financieel-economische en andere teksten voor nieuwe media, dagbladen, brochures, magazines, vakinhoudelijke tijdschriften en peer-reviewed wetenschappelijke journals. Zijn stukken variëren van columns en interviews tot onderzoeksartikelen.


Het bijzondere aan het journalistieke schrijfwerk van Luc is dat het met een vlotte pen is geschreven maar toch met een wetenschappelijke bril is beoordeeld. Hierdoor winnen de stukken aan waarde en kunt u zich onderscheiden.

Luc Quadackers